Timberwolf Ondersteuning

 • Ondersteuning

  Timberwolf is erg trots op zijn netwerk van Erkende dealers en distributeurs die de verkoop doen en de service verlenen aan onze producten in het Verenigd Koninkrijk en in Europa. Elke partner heeft de juiste ervaring binnen de boomverzorging, landschapsverzorging en verhuur branche. Met deze ervaren partners, krijgt u altijd deskundige hulp – of u nu kiest voor een nieuw product of u brengt uw bestaande machine voor reparatie of service. Al onze Erkende dealers en distributeurs worden ondersteund en getraind door Timberwolf. Uw Timberwolf dealer helpt u niet alleen met het kiezen van de juiste machine. Maar zij maken u ook wegwijs met alle functies en mogelijkheden. Zodat u volledig vertrouwd bent met de manier waarop uw Timberwolf werkt. Zij houden u machine als nieuw, en indien gewenst voorziet hij u met een onderhoudsplan dat is afgestemd op uw wensen – Bezoek onze website voor informatie over de dichtstbijzijnde dealer.

  Lees Verder »
 • Onderdelen

  Uw Timberwolf begint zijn leven volledig uitgerust met Timberwolf’s originele onderdelen, elk ontworpen om perfect bij de andere te passen en te functioneren. Om de veiligheid en de prestaties van uw machine te behouden is het van belang om onderdelen van dezelfde hoge kwaliteitsnormen te blijven gebruiken.

  Lees Verder »
 • Garantie

  Onze no-nonsense garantie is uw garantie en zorgt ervoor dat uw Timberwolf product u niet laat zakken.

  Registreer, alstublieft, uw machine bij uw dealer om er zeker van te zijn dat aanspraak kunt maken op de volledige garantie

  Lees Verder »
 • FAQS

  Veel gestelde vragen over een Timberwolf.

  Ik ben mij ervan bewust dat er meer tweedehands Timberwolf’s te koop worden aangeboden dan elk ander merk. Waarom is dit?

  Met meer dan 11.000 houtversnipperaars verkocht in onze 30 jarig bestaan, zijn Timberwolf houtversnipperaar nog steeds enorm populair bij bedrijven die op zoek zijn naar een machine in de tweedehandsmarkt. Regelmatig zien we dat uitzonderlijk hoge prijzen voor onze tweedehands machines wordt geboden.

   

  Lees Verder »
 • Handleidingen

  Bekijk ons volledige aanbod van Timberwolf handleidingen.

  Lees Verder »