Maak kennis met het Timberwolf team

Wij zijn trots op ons vermogen om klanten te voorzien van de beste service en ondersteuning. We begrijpen dat elke machine in uw machinepark een belangrijke bron van inkomsten is. En dat deze machinerieën een belangrijke functie hebben uit te voeren. Daarom moeten deze betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Trotse erfenis en ervaring

Gepassioneerd door de Britse productie, worden alle Timberwolf producten ontworpen, gebouwd en getest in onze Britse fabriek. We zijn er trots op meer machines te hebben verkocht dan enig ander merk verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Onze ervaring is ongeëvenaard. Onze groeiplannen zijn om voort te bouwen op deze ervaring en er in slagen om nog meer Timberwolf klanten te ondersteunen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de rest van de wereld.

Continu verbetering

Het Timberwolf team omarmd een “continue verbeteren” cultuur in alles wat we doen. Prachtig ontworpen en gebouwd voor één doel. Het Timberwolf assortiment van houtversnipperaars en shredders zijn grotendeels geëvolueerd door middel van feedback van onze klanten en consequente aandacht voor design en detail.